Skip to content

Říjen 2024

2024-10-20

Inventury

  • V případě, že při inventuře na pozici

    • některé věci přebývají → označí se k inventuře i všechny pozice, kde jsou také evidovány přebývající věci (aby se ověřilo, že tam nechybí)

    • něco chybí → označí se k inventuře okolní pozice

      • Všechny krabice na současné pozici (pokud jsou)

      • Pozice + krabice NAD a POD současnou pozicí

  • Picking – nedohledáno: označí k inventuře vedle pozice nedohledání i okolní pozice (nad/pod + krabice, jako u inventury když něco chybí)

  • Oprava: nezobrazoval se kód pozice na obrazovce probíhající inventury

  • Optimalizace interních procedur pro přidělení / zpracování procedury pozice

Domácí obrazovka

  • Zobrazení součtu bodů přihlášeného uživatele + hrubý součet časů jak dlouho byl přihlášen

  • Smajlík” podle poměru bodů za hodinu – zkušební cíl 240 bodů/hod pro zeleného smajlíka (prvních 30 min od přihlášení je vždy zelený)

  • Pokud je uživatel odhlášen, body jsou skryty a tapnutí vede na přihlášení.

  • Odstranění tlačítek info o zboží, info o pozice (zatím neimplementováno) a přihlášení/nastavení/statistiky (nahrazeno tapnutím na jiné prvky)

  • Přidána sekce “Zprávy” (zatím neimplementováno)

Obecné

  • Opravy/zlepšení UX kolem přihlášení/odhlášení

  • Pár nových ikonek

2024-10-01

Inventury

  • Při otevření obrazovky “Inventura” je uživateli automaticky nabídnuta pozice k inventuře, která zohledňuje prioritu inventury, stáří poslední inventury a poslední pozici pickera.

  • Picker může tuto pozici přijmout (jejím načtením), nebo zvolit jinou podle sebe.

  • Systém se sám stará o to, aby jednu pozici inventarizoval jen jeden picker. Nabídnutím / zahájením pozice k inventuře je pozice pro další pickery blokována (není nabízena ani na ní nelze inventura jiným pickerem zahájit).

  • Blokování se zruší:

    • dokončením inventury,

    • nebo jejím zrušením ještě před zahájením (návrat z úvodní obrazovky inventury)

    • nebo odhlášením pickera, který pozici blokuje (sám nebo automaticky po nečinnosti).

Přihlášení / nastavení

  • Obrazovky pro přihlášení / odhlášení a Nastavení se nově zobrazují jen jako dialog nad předchozí obrazovkou, kam se následně vrací, uživatel tak může pokračovat přesně tam, kde byl.

  • Nové ikony zařízení / uživatele 🙂