Říjen 2024
2024-10-20
Inventury
V případě, že při inventuře na pozici
některé věci přebývají → označí se k inventuře i všechny pozice, kde jsou také evidovány přebývající věci (aby se ověřilo, že tam nechybí)
něco chybí → označí se k inventuře okolní pozice
Všechny krabice na současné pozici (pokud jsou)
Pozice + krabice NAD a POD současnou pozicí
Picking – nedohledáno: označí k inventuře vedle pozice nedohledání i okolní pozice (nad/pod + krabice, jako u inventury když něco chybí)
Oprava: nezobrazoval se kód pozice na obrazovce probíhající inventury
Optimalizace interních procedur pro přidělení / zpracování procedury pozice
Domácí obrazovka
Zobrazení součtu bodů přihlášeného uživatele + hrubý součet časů jak dlouho byl přihlášen
“Smajlík” podle poměru bodů za hodinu – zkušební cíl 240 bodů/hod pro zeleného smajlíka (prvních 30 min od přihlášení je vždy zelený)
Pokud je uživatel odhlášen, body jsou skryty a tapnutí vede na přihlášení.
Odstranění tlačítek info o zboží, info o pozice (zatím neimplementováno) a přihlášení/nastavení/statistiky (nahrazeno tapnutím na jiné prvky)
Přidána sekce “Zprávy” (zatím neimplementováno)
Obecné
Opravy/zlepšení UX kolem přihlášení/odhlášení
Pár nových ikonek
2024-10-01
Inventury
Při otevření obrazovky “Inventura” je uživateli automaticky nabídnuta pozice k inventuře, která zohledňuje prioritu inventury, stáří poslední inventury a poslední pozici pickera.
Picker může tuto pozici přijmout (jejím načtením), nebo zvolit jinou podle sebe.
Systém se sám stará o to, aby jednu pozici inventarizoval jen jeden picker. Nabídnutím / zahájením pozice k inventuře je pozice pro další pickery blokována (není nabízena ani na ní nelze inventura jiným pickerem zahájit).
Blokování se zruší:
dokončením inventury,
nebo jejím zrušením ještě před zahájením (návrat z úvodní obrazovky inventury)
nebo odhlášením pickera, který pozici blokuje (sám nebo automaticky po nečinnosti).
Přihlášení / nastavení
Obrazovky pro přihlášení / odhlášení a Nastavení se nově zobrazují jen jako dialog nad předchozí obrazovkou, kam se následně vrací, uživatel tak může pokračovat přesně tam, kde byl.
Nové ikony zařízení / uživatele 🙂